Blog background

Tuesday, January 4, 2011

Nä se det snöar, nä se det snöar...

Igår morse fick vi en liten överraskning - snö! När det väl snöar i Las Vegas (ca en gång om året) så får man skynda sig för det smälter på ett par timmar. Så igår morse när jag vaknade och såg att det snöade så skyndade jag mig att klä på mig och Javari så vi kunde gå ut och göra lite snöbollar innan det var försent. Maken hade redan tagit Hakeem till skolan och Dequan sov fortfarande när jag klev upp. Javari och jag tog en promenad runt kvarteret så vi kunde se lite mer snö. Jag brukar nästan aldrig gå ut och gå här för jag tycker inte det finns nåt vackert att se på. Hemma i Sverige så var jag ute och gick och cyklade jämt. Oftast längs med Umeälven, men även i Eskilstuna då jag bodde där i ett år. Det var hemskt fina rosor överallt i Eskilstuna så där var det mycket fint att titta på, vatten mitt i stan också. Fast Umeälven är bäst såklart eftersom den ligger i min kära hemstad Umeå. Nog med prat, här kommer lite bilder från igår.

Vi fick krafsa en del innan vi fick ihop till en snöboll.

Vi såg många gamla brandposter på vår prommis.

Typisk amerikansk skylt och brevlåda.

Här han någon kluddat lite.

Förresten...fick ett "skönhetspaket" från Ulta imorse som jag hade beställt. Bl a shampoo och balsam som var fruset när jag öppnade paketet. Fruset! Nu har de tinat och jag hoppas att de fortfarande funkar som de ska...? Drog ut lite pormaskar för en stund sen med "stripsen" jag köpte. Nu är det lite mindre pormaskar i mitt fejs.

2 comments:

  1. Hej hej!
    Tack för kommentaren hos mig. Så hittade ju jag hit också. :)
    Hälsar Anna i Philadlephia

    ReplyDelete
  2. Tack för att du tittade in Anna. :) Jag försökte börja på den där listan som du gjorde men det går inget vidare haha.

    ReplyDelete