Blog background

Thursday, January 20, 2011

A European style bakery

Det finns ett danskt bageri i Henderson som jag inte har varit till än. Nu har de en hemsida så jag kan iallafall berätta om den. Chef Flemming's Bake Shop ligger i the District shopping center. De har europeiska bakverk och man kan även beställa födelsedagstårtor och bröllopstårtor. De ser jättemumsiga ut på hemsidan. Första lördagen i varje månad så har de skandinavisk dag då man kan köpa svenska och andra skandinaviska bakelser. Vill man ha princesstårta eller nåt speciellt så är det säkrast att beställa det i förväg. Det är en bra bit för mig att köra från Las Vegas men nån dag snart ska jag ta mig dit och äta en god bakelse. Det vattnas i munnen bara jag tänker på det. Längst ner i inlägget hittar du mer information och adress.

There is a Danish bakery in Henderson that I have not been to yet. They now have a website so I can at least share some information about the place. Chef Flemming's Bake Shop is located in the District shopping center. They have European pastries and you can also order birthday cakes and wedding cakes. They look really yummy on the website. On the first Saturday of every month they have Danish "Scandinavian" Day when you can buy Swedish and other Scandinavian pastries and bread. If you want prinsesstarta (Swedish princess cake) or something special it might be best to order it in advance. It is a quite a distance for me to drive from Las Vegas but one of these days I will make it there and eat some good pastries. My mouth is watering just thinking about it. At the end of this post you can find more information and the address.

Picture from Chef Flemming's website.

I want one of those!

Danish "Scandinavian" Day

The First Saturday of the Month

If you are Scandinavian, come in for a taste of home, if you are not, come in anyway, and taste pastries, bread, and cakes from Scandinavia and Europe baked on the premises by Chef Flemming.

Chef Flemming's Bake Shop
7 Water St, Ste B
Henderson Nevada 89015
(702) 566-6500

No comments:

Post a Comment