Blog background

Monday, May 23, 2011

Bildkavalkad

Har missat att uppdatera på länge men här är lite bilder på en del vi har gjort den senaste månaden iallafall.

Jag, Dequan och Javari besökte ett nytt ställe med inomhuslek för barn 6 år och under. Roligt hade de barnen. Det är lite dyrt tycker jag men vi gick med lekgruppen så då fick vi lite rabatt iallafall. Kinderland heter det.

Dequan provade nästan allt.

Javari hade spring i bena.

Dequan i bollhavet.

Förrförra helgen var vi ner på Strippen (jag och barnen), vilket jag inte är så förtjust i. Det blir så mycket att gå och ibland är det seg trafik på Las Vegas Blvd. Normalt tar det 15-20 minuter till Bellagio Casino, den här dan tog det 1,5 timma pga trafikolyckor, seg trafik och omdirigering till helvetet typ. Man kan bli galen för mindre. Vi parkerade på Bellagio och sen gick vi till Caesar's Palace som ligger "bredvid." Målet var H&M där jag skulle leta kläder till Dequan som skulle fotograferas dagen efter. Vi var hemifrån i hela sex timmar (jag hade räknat med tre så det var rätt så jobbigt).

Mina fina pojkar i Bellagios sommarträdgård.

Ett växthus med stora vackra fjärilar i.

Javari och Hakeem på Caesars.

Världens största H&M, och ja vi hittade kläder.

Dequan och jag tittar på fiskar i stora akvariet.


Stackars Dequan fick en överraskningsdusch i parken i fredags, hahaha.

Han ville ABSOLUT inte göra om det.

Barnen har tagit nya skolbilder och bild hos fotografen i maj så jag ska lägga upp dem snart bara jag får scannern att fungera. Jag har även varit duktig och scrappat lite på sistone så jag kanske scannar in det med.

Hej svejs,
Liza

No comments:

Post a Comment